Šibenska 37, Split Kontakt: 021/684-769 podrska@ritam.hr Prodaja: 021/684-765 prodaja@ritam.hr SOS

Široka paleta djelatnosti

Ritam Forms trenutno koristi preko 1500 poduzeća u velikom broju različitih djelatnosti. Pridružite se klubu i unaprijedite poslovanje.

Ovo je izuzetno isplativ potpuni sustav na kojemu je moguće vrlo lako voditi cijelo poslovanje bilo kakvog poduzeća. Svaki pojedinačni korisnik može imati točno one dokumente i izvještaje potrebne za svoj rad, bez mogućnosti upletanja u tuđe zadatke. Istodobno, svaka promjena koju u sustavu napravi bilo koji korisnik odmah je vidljiva svima drugima.

Zaboravite na dvostruku prodaju, nesporazume, manjke zaliha i ostale probleme koji nastaju zbog manjka koordinacije! U svakom trenutku je u programu moguće vidjeti točan lanac događaja koji je za sobom povukla neka poslovna promjena, bio to individualni račun za usluge od 5 kn, ili isplata božićnice za 300 zaposlenika.

Ritam Forms je jedini poslovni informacijski sustav istodobno u primjeni i u malim obiteljskim obrtima i u velikim korporacijama. Učlanite vaše poduzeće u našu rastuću zajednicu i iskusite sve koristi korištenja ovog fleksibilnog programa.