Šibenska 37, Split Kontakt: 021/684-769 podrska@ritam.hr Prodaja: 021/684-765 prodaja@ritam.hr SOS

Bez obveza

Vaša ugovorna obveza nikada nije dulja od jednog mjesečnog računa. Bez rizika. Bez nepredviđenih troškova. Bez dugogodišnjih ugovora i penala za raskid.

U Ritmu se ne morate oslanjati samo na nadu. Kod nas možete ne samo besplatno i neograničeno isprobati demo verziju, već i uzeti stvarne licence za vaše poduzeće, pokrenuti sve i raditi mjesec dana (moguće i više, pogledajte trenutno aktivne akcije). Ritam vam daje sve prije nego što ste platili iti jednu kunu, bez ikakve obveze. Korištenje programa plaća se kao mjesečna pretplata, isto kao i mobitel ili internet. Naravno, razlika je u tome što mi nismo telekom i ne vezujemo vas 24-mjesečnim ugovorima s otkaznim penalima. Ako niste zadovoljni, otkazni rok ugovora je 30 dana. Odlučili ste da naš poslovni program nije za vas? Vaš trošak nikada nije veći od jednog mjesečnog računa.

Kako si možemo priuštiti tako nešto? Što ako korisnici upotrijebe program za izradu nekoliko dokumenata, odu i ostave tvrtku bez ikakve zarade? Jednostavno. Naši korisnici su iznimno zadovoljni programom i nagradili su nas visokom stopom ostajanja. Preko 90% novih korisnika odlučuje ostati s našim programom najmanje tri godine poslije početka rada - a onih 10% uključuje korisnike koji su morali promijeniti program zbog vanjskih razloga (npr. kupila ih je veća tvrtka). 

 

Besplatna demo verzija