Šibenska 37, Split Kontakt: 021/684-769 e-mail podrška Prodaja: 021/684-765 e-mail prodaja SOS

Prilagodljivo

Prilagodljivo, Ritam forms, Knjigovodstveni, program

Fleksibilnost 

Vašu licencu programa možemo prilagoditi vašim potrebama u vrlo kratkom vremenu.

Bilo da otvarate novi prodajni objekt, dajete dodatne ovlasti zaposleniku ili reorganizirate cijelo poduzeće, samo nam pošaljite jedan e-mail i cijeli sustav se mijenja po vašem zahtjevu. Ove promjene su besplatne*. Novo stanje broja i tipa licenci (ako je kod toga bilo značajnih promjena) ogleda se u sljedećem mjesečnom računu. 

Nema ograničenja broja dokumenata koji možete napraviti u našem poslovnom sustavu, kao ni broja različitih poduzeća s kojima može raditi svaka licenca programa.

* temeljem vašeg broja licenci, svakog mjeseca dobivate određenu količinu besplatne podrške od pola sata pa naviše. Ako rad koji je bio potreban za modifikaciju sustava ne prelazi dodijeljenu količinu, neće vam biti naplaćeno ništa. Normative za ovu vrstu rada možete pogledati ovdje.

 

Preuzimanje programa

  • Program, tj. besplatnu demo verziju možete preuzeti klikom na ovaj link ili na sliku ispod.  
  • Slijedite kratke upute za instalaciju i prvo pokretanje (u priloženom Word dokumentu).
  • - Veličina instalacijskog dokumenta: 13.8 MB
  • - Najmanji slobodan prostor potreban na tvrdom disku: 100 MB

 

Kliknite na sliku za preuzimanje programa       

U demo verziji (tj. logiranjem podacima ritam / r ) možete koristiti i isprobavati sve funkcije i izvještaje koliko god dugo želite, bez ikakve obveze. Napominjemo da u demo verziji neće raditi fiskalizacija i ePorezna, s obzirom na to da se radi o fiktivnom poduzeću.