Šibenska 37, Split Kontakt: 021/684-769 e-mail podrška Prodaja: 021/684-765 e-mail prodaja SOS

Alfa Atest i ING Atest

Poslovni program, izdavanje certifikata

Alfa Atest i ING Atest diljem Hrvatske obavljaju poslove kontrole i izdavanja certifikata u područjima zaštite na radu, zaštite od požara, te mjerenja onečišćenja i buke. Od Ritma dobivaju iznimno detaljan i pregledan sustav usluga, ugovora i radnih naloga. 

S poslovnicama u Splitu, Zadru, Makarskoj, Dubrovniku, Vinkovcima, Zagrebu i Osijeku, Alfa Atest i ING Atest u svom poslovanju zahtijeva veliku preciznost i detaljnu evidenciju rada. Ritmov sustav radnih naloga je u potpunosti integriran s knjigovodstvom, što drastično pojednostavljuje obavljanje rada, njegovo praćenje, te naplatu obavljenoga. Djelatnici tvrtki se mogu usredotočiti na svoju djelatnost, dok je vrijeme potrebno za upravljanje minimizirano uz pomoć našeg poslovnog informacijskog sutava.

Isti ili sličan informacijski sustav u izdanju Ritma koriste i druge tvrtke koje se bave kontrolom i izdavanjom različitih certifikata i dozvola, npr. Lučka uprava.

Evo samo nekih pozitivnih utjecaja uvođenja Ritma u poslovanje:  

  • Osoblje ispitivanja uvijek zna koje zgrade ili instalacije su još preostale za pregled, gdje su zabilježeni problemi, i tko je odgovoran za njihovo rješavanje.
  • Osoblje nabavnog lanca uvijek zna kakve će alate u budućnosti trebati naručiti i u kojoj količini.
  • Osoblje prodaje uvijek zna koliki su kapacitet i zauzetost osoblja, i u skladu s time može planirati sklapanje novih ugovora o održavanju i certificiranju.
  • Osoblje knjigovodstva uvijek zna koji se račun odnosio na što i kada treba biti plaćen ili naplaćen.
  • Osoblje uprave uvijek zna koji se sve poslovni procesi odvijaju u poduzeću i ima potpunu kontrolu u realnom vremenu.

Alfa Atest i ING Atest na razini svojih tvrtki posluju brže, preciznije i efikasnije, te ostvaruje bolje poslovne rezultate.

Izvor slike