Šibenska 37, Split Kontakt: 021/684-769 podrska@ritam.hr Prodaja: 021/684-765 prodaja@ritam.hr SOS

Besplatna demo verzija

Sve naše kupce tretiramo s povjerenjem koje zaslužuju. Preuzmite program i koristite ga koliko god želite.

Demo verzija koju ovdje preuzimate je zapravo program Ritam Forms sam po sebi. Ako ste već korisnik Ritam Formsa i trebate bilo kamo instalirati program, slobodno je preuzmite. Ono što određuje hoćete li koristiti demo verziju ili verziju koju ste kupili ili iznajmili od nas su samo pristupni podaci. Ako kao korisničko ime upišete ritam i kao lozinku r , spojili ste se na demo verziju i radite s pokusnim poduzećem. Ako upišete stvarne podatke, npr. username nazivtvrtke1 i lozinku gsB181Mo , spojili ste se na svoje stvarno poduzeće.

Program, tj. besplatnu demo verziju možete preuzeti klikom na ovaj link ili klikom na sliku ispod. Ne zaboravite slijediti kratke upute za instalaciju i prvo pokretanje (u priloženom Word dokumentu). Instalacijski file je težak samo 13.8 MB, a program zajedno sa svim osvježenjima i nadogradnjama manje od 100 MB.

Kliknite na sliku za preuzimanje programa

U demo verziji (tj. logiranjem podacima ritam / r ) možete koristiti i isprobavati sve funkcije i izvještaje koliko god dugo želite, bez ikakve obveze. Napominjemo da u demo verziji neće raditi fiskalizacija i ePorezna, s obzirom na to da se radi o fiktivnom poduzeću.

Nakon što isprobate demo verziju, ne zaboravite poslati nam kratki izvještaj o vašim dojmovima i pitanja o programu, koristeći bilo koji od naših kontakt kanala! 

Ostali programi i datoteke koje biste mogli trebati:

Ritam Forms prezentacija - kratki pregled mogućnosti programa

Team Viewer - za daljinsku komunikaciju i pristup računalu od strane naše podrške. Također korišten i za obuku.

Win RAR - za otvaranje RAR filea u kojemu se nalazi demo verzija spomenuta iznad.