Šibenska 37, Split Kontakt: 021/684-769 e-mail podrška Prodaja: 021/684-765 e-mail prodaja SOS

Preuzimanje programa

Sve naše kupce tretiramo s povjerenjem koje zaslužuju. Preuzmite program i koristite ga koliko god želite.

Program koji ovdje preuzimate je zapravo program Ritam sam po sebi. Ako ste već korisnik Ritma (hosting korisnik) i trebate bilo kamo instalirati program, slobodno je preuzmite. Ono što određuje hoćete li koristiti demo verziju ili verziju koju ste kupili ili iznajmili od nas su samo pristupni podaci. Ako kao korisničko ime upišete ritam i kao lozinku r , spojili ste se na demo podatke. Ako upišete stvarne podatke, npr. username nazivtvrtke1 i lozinku gsB181Mo , spojili ste se na svoje stvarno poduzeće.

Program možete preuzeti klikom na ovaj link ili klikom na sliku ispod. Ne zaboravite slijediti kratke upute za instalaciju i prvo pokretanje (u priloženom Word dokumentu). Instalacijski file je težak samo 18.6 MB, a program zajedno sa svim osvježenjima i nadogradnjama manje od 100 MB.

                                                                                                                  

U demo verziji (tj. logiranjem podacima ritam / r ) možete koristiti i isprobavati sve funkcije i izvještaje koliko god dugo želite, bez ikakve obveze. Napominjemo da u demo verziji neće raditi fiskalizacija i ePorezna, s obzirom na to da se radi o fiktivnom poduzeću.

Nakon što isprobate demo verziju, ne zaboravite poslati nam kratki izvještaj o vašim dojmovima i pitanja o programu, koristeći bilo koji od naših kontakt kanala! 

Ostali programi i datoteke koje biste mogli trebati:

Ritam prezentacija - kratki pregled mogućnosti programa

Team Viewer - za daljinsku komunikaciju i pristup računalu od strane naše podrške. Također korišten i za obuku.

Win RAR - za otvaranje RAR filea u kojemu se nalazi demo verzija spomenuta iznad.